Zahra Pedersen

Dato

31/08/2021

Klokken

19:00

Pris

50

Pris med medlemskort

0

Kom og mød Zahra Pedersen og hør hende fortælle om Ameera – en ny og spændende skikkelse i dansk litteratur. “Ti kameler for Ameera” er første bind i en planlagt serie.

Zahra er født og opvokset i Danmark som datter af en imam. Hun har boet i London i ti år.  Hun er journalist, livsstilscoach for muslimske kvinder, skribent, podcast- og tv-vært for bl.a. DRs programrække Kampen om mig. Zahra er vokset op med Islam, men valgte først officielt religionen til som voksen. Det har sendt hende ud på en rejse for at opdage og nedbryde tabuer om, hvem den moderne, muslimske kvinde er – langt væk fra mediernes billede.

Ameera har bare styr på sit liv. Hun har fået drømmejobbet på et af Londons eksklusive reklamebureauer og færdes hjemmevant i både sneakers og stiletter. Hendes kæmpestore arabiske familie og vennekreds har desuden påpeget, at hun både er køn, god til børn, høflig og i stand til at konversere potentielle svigerforældre på arabisk, så hvorfor er hun ikke blevet gift endnu? Faretruende tæt på de ­– i etniske kredse ­– så frygtede tredive år og en ydmygende skæbne som evig pebermø beslutter Ameera sig for at gøre noget ved sagen. Men hvad gør man, når visse mandstyper hænger én langt ud af halsen?  Kan speeddating eller en magisk, muslimsk dating app løse det presserende problem, og hvad skal hun egentlig stille op med den søde cheesecake-fyr på den lokale café?
Ameera giver sig selv et år til at finde en mand, koste hvad det koste vil.

Entré DKK 50 / gratis for medlemmer, husk at anvende din kode ved bestilling af medlemsbillet.

BILLETTER KUN VIA BILLETTO

Dør og bar åbner 18:30. Vi følger alle gældende retningslinjer i forhold til coronapas mv.