Yasmin Kierkegaard / A Tribute to Miriam Makeba

Dato

29/10/2021

Klokken

20:00 / dør og bar åbner klokken 19

Pris

200

Pris med medlemskort

150

Under jazzfestivalen i år havde vi besøg af Yasmin Kierkegaard — det var en bragende, totalt udsolgt succes. Denne gang skifter hun de brasilianske rytmer ud med noget heftig afro — nemlig en hyldest til Afrikas største stemme; Miriam Makeba.

De fleste kender den afrikanske stjerne fra hendes hitsang “Pata Pata” – som herhjemme er kendt i Shu-Bi-Duas version “Sexchikane”.

Udover at være Afrikas største navn og opkaldt efter det store kontinent; MAMA AFRIKA, havde Miriam Makeba også stor politisk indflydelse i kampen mod apartheid.

Hun var indbegrebet af håb for folket, og med hendes rørende stemme nåede hun ud til de indflydelsesrige internationale politikere, der kunne påvirke til ændringer i Sydafrika.

Denne aften bliver spækfyldt med rytmer der går direkte i hofter og humør. Den anmelderroste, eksotiske sangerinde Yasmin Kierkegaard er født i Mozambique, men opvokset i Danmark og har længe været en velkendt del af den danske musikscene.

Denne aften varmer hun publikum godt op med hyggelige historier fra hendes moderland Mozambique og fantastiske rytmer fra hendes velsvingende afroband.

Glæd jer til lyden af hendes egne kompositioner og velkendte sange fra Miriam Makeba, krydret med sange fra Manu Dibango, Fela Kuti, Angelique Kidjo – og mange flere.

Med sig har hun et stjernespækket band med den mest svingende rytmesektion og den danske tenorsaxofonist Jakob Dinesen som er 3 gange Music Award vinder.

Line up:

Yasmin Kierkegaard – vokal

Jakob Dinesen – sax

Preben Carlsen  – guitar

Sal Dibba – Percussion

Yasser Pino – bas

Entre DKK 200 / Medlemspris DKK 150.

Dør og bar åbner klokken 19:00