Vores Europa – nu også i USA

Dato

22/03/2016

Klokken

19.00

Pris

Billet á 50,- gennem billetto.dk

Pris med medlemskort

Gratis billet med koden Freuchen gennem billetto.dk

UPDATE! Vi har fået en hilsen fra Peter og Elena, der netop er vendt hjem fra Amerika:

“Så er vi landet i Danmark igen efter en fantastisk spændende rejse gennem USA, hvor vi både har skudt med rifler sammen med Trump-supportere, været i kirke, på Facebooks hovedkvarter, oppe i bjergene, ude på prærien, i de mondæne storbyer og de nedslidte provinser,” skriver Peter Laugesen.

 

Lidt mere om arrangementet
En bog, et rejseprojekt og en undersøgelse af unge europæers forhold til fremtiden. ‘Vores Europa’ er alle tre ting og lidt til.

 

Ideen er udtænkt af Elena Maria Askløf og Peter Laugesen. Sammen har de rejst Europa tyndt for, som de selv skriver, at forsøge “at forstå, hvad denne ungdomsgeneration vil og tænker. En generation, der består af både franske nationalister, afrikanske migranter, privilegerede nordmænd, græske aktivister, kriseramte portugisere og krigstraumatiserede kroater. “

 

Denne aften læser de højt fra bogen og fortæller om projektets tilblivelse. Og så løfter de sløret for, hvad de har lavet efterfølgende. Selvom Vores Europa udkom i september 2016, er det først lykkedes at stable et foredrag på benene nu. Askløf og Laugesen har nemlig udvidet rejseruten med to måneder i USA.

 

Undervejs på den seneste rejse bliver der filmet af Maria Askløf og (be)skrevet af Peter Laugesen. Resultatet er en form for rejsereporterende videopoesi, som vi også vil få et glimt af.

Please follow and like us: