Victor Hugo Diaz & Alejandro Sancho

Dato

17/09/2021

Klokken

20:00 / dør og bar åbner klokken 19

Pris

200

Pris med medlemskort

150

A night in Buenos Aires …

Victor Hugo Diaz er født og opvokset i Argentina, men har siden 1987 boet i Danmark. I mere end 25 år har han beskæftiget sig med argentinsk tango på disse nordlige breddegrader, og siden 2008 har det været muligt at opleve ham ved en række intime koncerter, hvor hans sang akkompagneres af den fremragende argentinske guitarist; Alejandro Sancho.

De to musikere ser hver koncert som et unikt møde med mennesker, de endnu ikke kender. De søger hurtigt at etablere en nærhed til publikum for at skabe den fortrolighed, som er nødvendig i og med at koncerterne er tosprogede. Victor Hugo synger på spansk, men forklarer tangoteksternes historier på dansk, ofte med tankevækkende referencer til samtiden — og altid med et glimt i øjet.

VICTOR HUGO DIAZ

Har beskæftiget sig med den argentinske tango i over 25 år. Uddannet skuespiller og statsautoriseret speaker fra Buenos Aires. I Danmark har han medvirket i film, teater og på TV, som f.eks. musicals som Evita, Maria de Buenos Aires og Den Tredje Tango og i film og serier som Motello, Sommer og Nynne. Han har udgivet CD’en Audacia sammen med The Fernando Marzan Quintet.

ALEJANDRO SANCHO

Sancho er en ægte argentinsk tanguero, som optræder med toppen af den nuværende Tango. Han er kendt og respekteret som en solid mester i denne unikke genre og kan ofte opleves i selskab med old-school tangueros i Argentina. Han er medlem af The Fernando Marzan Quartet som har turneret verden over.

Dør og bar åbner klokken 19.

Entré DKK 200 / medlemmer af Tranquebar DKK 150

Billet købes via billetto lige HER