På drømmenes afveje i USA.

Dato

27/04/2016

Klokken

19.00

Pris

Billet á 50,- gennem Billetto.dk

Pris med medlemskort

Anvend koden Freuchen i Billetto.dk

En eventyrer møder amerikanerne i øjenhøjde. Tore Grønne har de seneste fire år boet i USA. Her har han på cykel og i bil gennemrejst landet på kryds og tværs for at tage pulsen på det store, fascinerende land. Han har bl.a. boet hos en knallertbande i San Francisco, en baptistpræst i bibelbæltet, rednecks i Washington State, vinkendere i Californien og hampdyrkere i Arizona.
I denne road book kæder han sine egne oplevelser og møder med amerikanerne – godstogsbumser og børsmæglere, anarkister og præster – sammen med et indgående kendskab til de sociale og kulturelle forhold. Han går i kødet på fordomme og krydrer det hele med farverige personskildringer, historiske tilbageblik og anekdoter fra 100.000 km på landevejen.
Samtidig tager han læseren med ud i de vidtstrakte landskaber og ikoniske nationalparker. Han går på snesko dybt ind i Yosemites vinterlandskaber, hvor de eneste andre fodspor tilhører bjørnene, og cykler langt ud i Utahs knastørre ørken, ind under tinderne i Grand Teton og ud mellem bisonokserne i Yellowstone.
Bogen er spækket med fantastiske fotos fra USA’s fjerneste afkroge, storslåede nationalparker og endeløse landeveje.
Tore Grønne er journalist og medlem af Eventyrernes Klub. Han har de seneste fire år boet i San Francisco, på en ranch langt ude i Arizonas ørken, i Denver, Colorado og i Napa, Californien.

https://billetto.dk/da/events/paa-droemmenes-afveje-i-usa-moed-tore-groenne