Trio Domison

Dato

23/03/2012

Klokken

20.00

Pris

100,-

Pris med medlemskort

Den cubansk-venezuelanske sanger Ernesto Manuitt har boet i Danmark siden 2002. Ernesto blev “verdensberømt” på Cuba da han var forsanger i det fremragende timba-band Klimax. Heldigvis blev han dansk forelsket og har med dk som base turneret med forskellige charanga, salsa og timbabands som er for store til en Tranquebar-koncert. Nu har Ernesto allieret sig med to af de bedste latinamerikanske musikere i landet.
Guitaristen og sangeren Elvio Bravo fra Colombia har optrådt siden 5 årsalderen og har et stort repertoire i mange forskellige stilarter. Han er bl. a. kendt som forsangeren i Dk’s ældste salsaband Salsa Na’Ma.
Yasser Pino fra Cuba kender vi bedst som bassist. Han er en af landets dygtigste og mest benyttede musikere. Hans første musikalske uddannelse var imidlertid som guitarist og den rolle kan man også opleve ham i med Trio Domison.
Sammen dyrker de, i den traditionelle trio-form, kærligheden til den latinamerikanske sangskat, så kom i Tranquebar og bliv henført af boleroer, sones, tangoer og meget mere.