Tangofied / Torben Westergaard

Dato

27/11/2015

Klokken

20.00

Pris

175

Pris med medlemskort

Vi er stolte over at kunne præsentere bassisten Torben Westergaards Tangofied Ensemble. Et for Tranquebar lidt større orkester, der i vores optik er et meget kvalificeret bud på et akustisk, håndspillet ensemble der lægger sig mellem den nyeste tangotradition og jazz.

Ensemblets lyd ligger i tråd med navne som Gotan Project, Bajofondo Tango Club og Carlos Libedinsky. The Tangofieds Ensembles første cd, Tangofied (2012), blev indspillet i Buenos Aires i samarbejde med pianist/arrangør Diego Schissi og dennes orkester. Cd’en fik, udover fremragende anmeldelser, også nominering i to kategorier til Danish Music Award – Jazz, 2013.
Den efterfølgende, Tangofied II, var ligeledes både anmelderrost og DMA-nomineret, 2014, og indspillet  i dels Buenos Aires, dels København.
Musikken kan beskrives som ’moderne tango jazz’ og trækker både på tangoens partitur-musik og jazzens improvisationssprog. Ønsket er at prøve at finde et tredje udtryk mellem tango og jazz – og at finde fællesnævneren i den blide melankoli, der bærer argentinsk tango såvel som nordisk jazz.

Ensemblets leder og komponist hr. Westergaard er en meget erfaren herre der har bl.a. har boet og spillet i N.Y i 7 år og har flere længere ophold i Sydamerika bag sig. Han har udgivet 7 anmelderroste albums, underviser på Det Rytmiske Konservatorium og har turneret i mere end 20 lande. Check evt. selv Torbens imponerende og omfattende virksomhed og alle de kunstnere han har arbejdet sammen med. http://torbenwestergaard.dk/about/

Besætningen i Tangofied Ensemble er: Torben Westergaard: leder, komponist og bassist, Ida Nørholm: cello, Anders Banke: bass clarinet, Alejandro Sancho (Ar): guitar. Special guest: Francesco Cali (It): accordeon

Billetter i forsalg i butikken eller reservation på 33125512