Sund, Sabri, Rose & Fedai

Dato

04/09/2015

Klokken

20.00

Pris

140,-

Pris med medlemskort

Da de to sprudlende instrumentalister den indiske sarangi spiller Kamal Sabri og vores egen, guitaristen John Sund, blev introduceret til hinanden I 2013 – gennem en fælles bekendt, satte det øjeblikkeligt gang i et samarbejde – som de siden har holdt ved lige.
Tilblivelsen af denne kvartet har de dannet selskab med den klassiske sangerinde Rose Svastha og den unge afghanske tablaspiller Mirwais Fedai. I denne konstellation finder
man et sandt sansebombardement af forskellige musikalske indtryk med dens spændende blanding af indisk raga-musik/folkemusik, world/jazz og europæisk klassisk musik – tilsammen et fremadrettet og personligt bud på verdensmusik i ordets sande betydning.
Med et skræddersyet repertoire der leveres af Sabri og Sund og som også involverer musik af middelalderkomponisten Hildegard von Bingen – som de fire musikere sammen improviserer over – får vi en utroligt intens og stemningsmættet musik, som spænder lige fra sprængfyldte rytmer / vilde intensive solo-forløb – til subtil leg med toner / gribende melodier / meditative passager m.m.
Publikum kan i sandhed se frem til en ekstraordinær musikalsk oplevelse.

Billetter i Forsalg i butikken eller reservation på 33125512