Smag på Thailand

Dato

19/01/2016

Klokken

19.00

Pris

Entré 100,- incl. smagsprøver

Pris med medlemskort

Entré 50,- incl. smagsprøver

Smag på Thailand er en kulinarisk rejseguide til alle med smag for thailandsk mad og mod på et vaskeægte madeventyr. 
Thailand er blandt danskernes foretrukne rejsemål, ikke mindst på grund af det farverige og smagfulde køkken. Men thaimad er meget mere end rød karry og klisterris.

Denne bog er en introduktion til Thailands alsidige køkken og madkultur bl.a. via varme anbefalinger til lokale spisesteder, markeder og madkurser, konkrete madopskrifter og interview med lokale thaier. 
Bogens to forfattere har rejst Thailand tyndt og besøgt et væld af spisesteder; fra finere restauranter i Bangkok til de mest autentisk velsmagende gadekøkkener, fra gourmetmad på højeste plan til gademad i verdensklasse.

I bogen øser de ud af deres rejseerfaringer og giver den thailandsrejsende et indblik i landets mange smage og retter samt en genvej til alle de bedste lokale spisesteder. 
Så med Smag på Thailand under armen kan du trygt bevæge dig uden for de mest turistede områder og gå på opdagelse i Thailands fantastiske madunivers. 

Bogen er inddelt i fire hovedafsnit, som fremhæver de særegne madtraditioner i hver af landets fire regioner; Centralthailand & Bangkok, Nordthailand, Nordøstthailand og Sydthailand. Desuden rummer bogen en række nyttige kort, faktabokse og en mini-madparlør med de mest almindelige gloser.