Så kom dog ind i kampen Danmark

Dato

03/09/2018

Klokken

18 til 20

Pris

Fri entré

Pris med medlemskort

Ibrahim Faour og Alper Sahin sætter fokus på enere som tør bryde janteloven i en nytænkende og provokerende bog om ledelsesfilosofi, fodboldlidenskab og vigtigheden af at se talent, hvor andre ser problemer.

De to forfattere, som er tidligere elitefodboldspillere, har som ledere, trænere og rådgivere arbejdet med sportsfolk og unge talenter – tilpassede som utilpassede – i både fodboldverden og blandt kollegaer  i det offentlige og private erhvervsliv.

I deres nye bog peger de på, at Danmark taber på ikke at dyrke forskelligheden og føre flere talenter med kant frem.

Bogens forfattere går i dialog med en række fodboldikoner, som  Nicklas Bendtner og Nadia Nadim, og interviewer succesfulde topledere i Novo Nordisk, Microsoft og ISS for at undersøge, hvordan DBU og fodboldklubberne kan lære af de danske erhvervsvirksomheder.

Ibrahim Faour er direktør i Mariams Holding ApS og ejer af Mentors In Moments. Han er uddannet gennem DBU med en UEFA A-licens og har spillet utallige divisionskampe. Til daglig er han træner for Birkerøds 1. Divisions-kvinder og talenttræner for unge. Han er cand.soc. Master of Science in Social Entreprenureship & Management med speciale i interkulturel ledelse og har flere sociale projekter bag sig i sit holdingselskab.

Alper Sahin er European Marketing Manager for K3 Business Technology Group. Han er uddannet cand.comm./Master of Arts (MA) i Business Studies. Alper har været en del af flere projekter med fokus på at give unge med anden etnisk baggrund et håb i tilværelsen, og derudover er han tidligere fodboldspiller på eliteniveau og har adskillige divisionskampe på cv’et