Odsherred – Landskabet, lyset & livet

Dato

27/01/2016

Klokken

19.00

Pris

50,-

Pris med medlemskort

Fri entré med medlemskort

Overdådigt illustreret bog med fortællinger om alt det bedste i Geopark Odsherred udkom i juli 2015. Krydret med lokalt baserede opskrifter fungerer bogen oven i købet perfekt som sommerhus-kogebog.
 
 

Med sine 152 rigt illustrerede sider præsenterer Geopark Odsherreds bogudgivelse “Odsherred – Landskabet, lyset og livet” en helt ny fortolkning af Odsherred. Det sker gennem spændende fortællinger om istidslandskabet, bronzealderens gravhøje, lyset, naturen, kunstnerne og råvarerne.

Fantastiske fotografier
En perlerække af overdådige billeder taget af fotograf Claus Starup udgør sammen med fortællingerne et bærende element i bogen. Fotografierne er troværdige skildringer af de mange smukke motiver i geoparkens landskab.

Indbygget sommerhus-kogebog
Som en helt særlig bonus kan “Odsherred – Landskabet, lyset og livet” benyttes i køkkenet som sommerhus-kogebogen over dem alle. Dragsholm Slots køkkenchef Claus Henriksen bidrager nemlig med 16 enkle opskrifter på retter komponeret med lokale råvarer – f.eks. urter hentet ved stranden eller på en tur i skoven.