‘nydansk poesi’ – or not!

Dato

21/03/2019

Klokken

19.00

Pris

Billet á 50,- gennem billetto.dk

Pris med medlemskort

Gratisbillet gennem billetto.dk ved brug af koden Freuchen

Bestil billet her

Mød

Özcan Ajrulovski  med Jeg vågner op som fremmed

Nilgün Erdem med Pudder og ph.d.er  – Feministiske digte fra mine tyvere

&

Burcu Ebru Habibi med Alt det et suk ikke fortæller

De tre poeter vil tale om digt, køn & ophav.

Nilgün Erdem (f. 1987) er dansk-kurder og uddannet folkeskolelærer og pædagogisk antropolog fra Aarhus Universitet. Hun har netop afsluttet et forløb som sproglærer på et sprog- og integrationsprojekt for flygtningekvinder i Helsingør, og nu arbejder hun som sproglærer i dansk som andetsprog ved Sprogcenter Nordsjælland.

Özcan Ajrulovski (f.1987) er opvokset i Københavns Nordvest kvarter og bosiddende i Herlev. Han er tredje generations indvandrer og efterkommer af gæstearbejdere fra ex-Jugoslavien med makedonsk-tyrkisk baggrund, der kom til Danmark i 1960’erne, under akut behov for arbejdskraft udefra. Özcan er aktiv debattør og har en stor følgeskare på de sociale medier, hvor han sætter ord på livet som nydansker, kulturforståelse og de store integrationsspørgsmål.

Burcu Ebru Habibi (1991) er uddannet fra RUC i Pædagogik, Kulturmøder og Psykologi. Hun har tidligere været ansat i Oxfam IBIS hvor hun arbejdede med frivillige og aktivisme, og senest været ansat på et boligsocialt projekt i Greve med fokus på udsatte børn og unge.

Hendes digtsamling “Alt det et suk ikke fortæller” handler om overgreb, ensomhed, kærlighed og de store eksistentielle spørgsmål.