Rune Thorsteinsson & Torben Sangild i Musikpassiar

Dato

17/11/2016

Klokken

19.00

Pris

Billet á 50, - gennem billetto.dk

Pris med medlemskort

Find billet her

Som Paul Simon gjorde i 80’erne har Rune Thorsteinsson rejst verden rundt og skrevet musik og spillet med lokale musikere. Det kom der pladen Global Compositions ud af, hvilket han endda sidste år vandt en Danish Music Award World for. Rejsen gik til Johannesburg, Kathmandu, Chennai, Torshavn, Rio de Janeiro, Buenos Aires og Havana. Han opholdt sig 3 uger hvert sted og i samspil med lokale musikere komponerede, arrangerede og indspillede han ny musik.

De skabende processer blev filmet og klippet til små fortællinger, som Rune Thorsteinsson vil vise nogle af under interviewet. Efter interviewet spiller han desuden nogle numre.

Torben Sangild er kulturforsker, kulturskribent og radiovært. Som skribent er han tilknyttet Politiken, Kunsten.nu og netavisen Zetland, og han står bag en podcast om standup. Han har tidligere lavet Wiki-værkstedet på Radio 24syv og udgivet bøger om støjens æstetik og om følelser, sansning og objektivitet i nyere kunst og musik.

Musikpassiar er en række interviewevents med nogle af de musikere indenfor verdensmusik, som bobler frem med kreative fortolkninger af alverdens musiktraditioner, forskellige genremix og fortællinger fra en ny global verden.

Please follow and like us: