Mød prisbelønnede Gaël Faye – fri entré

Dato

05/11/2019

Klokken

18.00 til 1900

Pris

Fri entré

Pris med medlemskort

Den franske rapper og forfatter Gaël Faye kommer til København for at modtage Den frankofone litteraturpris (Prix Littéraire des Ambassadeurs de la Francophonie), som uddeles af de fransktalende landes ambassadører i København

Prisen overrækkes af  Prinsesse Marie d. 6. november men allerede dagen før, tirsdag den 5. november kan du møde ham i Tranquebar mellem 18 og 19 hvor han vil introducere sin bog LILLE LAND.

Allerede før han fik den prestigefyldte  franske litteraturpris Prix Goncourt des Lycéens for  Petit Pays  – Lille Land, var han en kendt rapper i Frankrig , det er med andre ord en alsidig kunstner du vil møde.

LILLE LAND handler om  at være barn under folkemordet i Rwanda.

Burundi 1992. Bogens fortæller, Gaby er 10 år. Han bor sammen med sin lillesøster og sin franske far og rwandiske mor i hovedstaden og fortæller om drengestreger og kammeratskab. To år senere bliver tutsier i Rwanda myrdet, og Gabys mor tager af sted for at finde overlevende. Forgæves. Myrderierne breder sig til Burundi, og pludselig er en ven ikke en ven, men en tutsi, hutu eller hvid. Gaby er vidne til forældrenes skilsmisse og til den forvandling, der sker med hans elskede land.

Arrangementet foregår på engelsk