Mød den spanske forfatter Andrés Barba

Dato

03/03/2019

Klokken

11.00

Pris

Billet á 50,- gennem billetto.dk

Pris med medlemskort

Gratisbillet gennem billetto.dk ved brug af koden Freuchen

Bestil billet her

Vi byder på et helt særligt søndag formiddags-arrangement med den spanske forfatter Andrés Barba i samtale med forfatter og oversætter Henriette Rostrup.

Andrés Barba er i København i forbindelse med udgivelsen af sin nye roman ”Små hænder”. Sidste år udkom ”Lysende republik”, som i 2017 fik den prestigefyldte spanske romanpris Premio Herralde.

Barba er født i 1975 og har fået forrygende gode anmeldelser af sine 9 bøger, hvoraf kun to indtil videre er oversat til dansk.

Lysende republik er en lille, fortættet roman omen landsby i Sydamerika, hvor der pludselig dukker 32 hjemløse børn op. Børnene taler deres eget sprog, og i starten nøjes de med at tigge, men senere begår de både tyveri og mord. Landsbyen ved ikke, hvad de skal stille op med de vilde børn, og samtidig begynder de almindelige børn at udvise en usund interesse for dem. Børnene holder til i junglen, der omgiver byen og i kloakkerne under. Det er en voldsomt foruroligende og symbolmættet fortælling om uskyld og ondskab, om drifter og angst og om det ukendtes fascination.

Små hænder udkommer 28. februar. Den er under filmatisering af det anerkendte britiske produktionsselskab 4Film Production, som bl.a. har været med til at lave film som 12 Years a Slave, Slumdog Millionaire, Dancer in the Dark og Buena Vista Social Club.

Der vil være mulighed for at få signeret bøger og for at købe kaffe, the og croissanter.

Arrangementet foregår på engelsk.