Mames Babegenush

Dato

07/07/2015

Klokken

19.00

Pris

150

Pris med medlemskort

Mames Babegenush er et klezmer-band der med musikalsk flair og flabethed har brygget deres helt egen lyd, med rødder dybt nede i genrens tonale livmoder. Gennem en flirten med beats fra en nyere verden, har de skabt et repertoire, som spænder over rene traditionelle klezmer-melodier tilsat rock og elektronisk musik, til særegne, men smukke bastarder, som man bare må elske.

I bandets nu ti-årige karriere, har de spillet op under et hav af bryllupsfester, betrådt de fleste danske spillesteder og en hel del udenlandske, heriblandt legendariske Carnegie Hall. Bandet har stået på scenen sammen med verdensstjerner som David Krakauer og Gogol Bordello og er netop hjemvendt fra turne i USA. Publikum tager varmt imod de begavede og bevægende blandinger af klezmer-beats og electronica, som også er en del af bandets univers og som blandt andre er blevet til i samarbejde med Trentemøller, som har leveret et remix af et nummer fra det seneste album. Samarbejdspartnere fra den danske musikscene tæller bandet blandt andre også The William Blakes, Hess Is More, Kenneth Bager og Pharfar.

Alle som har oplevet Mames Babegenush i en tilnærmelsesvis nær radius kan bevidne, at de er tro mod genrens kendetegn, når de leverer deres ’in-your-face’ frontale klezmer angreb, som tvinger publikum op fra stolen, og som blandt andet har indbragt dem priser som anerkendt internationalt live-navn.

Emil Goldschmidt: clarinet, Bo Rande: fluegelhorn, Lukas Rande: saxofon, Nicolai Kornerup: harmonica, Andreas Møllerhøj: bas, Christian Hørsted: trommer

Til denne koncert gives der på bud fra orkestret,  30 kr studierabat med gyldigt studiekort.

Billetter i forsalg i butikken eller forudbestilling på 33125512