Lone Star – Mathilde Walter Clark

Dato

30/01/2019

Klokken

19.00

Pris

Billet á 50,- gennem billetto.dk

Pris med medlemskort

Gratisbillet gennem billetto.dk ved brug af koden Freuchen

Bestil billet her

Forfatter Mathilde Walter Clark i samtale med Tonny Vorm, redaktionschef på magasinet Euroman og litteraturkritiker ved Dagbladet Information.

Da Mathildes stedfar dør, plages hun af spørgsmålet om hvad der vil ske, hvis hendes egen far dør ovre på den anden side af Atlanten. Vil der være nogen som ringer? Af skræk for at fortiden skal gå til grunde i hendes erindring, går hun i gang med at skrive den bog om sin far som hun altid har vidst at hun skulle skrive.

Det er historien om en far og en datter og om alt det der adskiller dem – havet, sproget og en stedmor af mytologiske dimensioner. Og om tiden der nådesløst går. En dag er vi voksne, og barndommen ligger uigenkaldeligt bag os, fuld af huller og ting vi fortryder. Men faren er endnu levende, og datteren har masser af vilje. De mødes på hans fødeegn i Texas. Kan hun gøre slægtens sted til sit eget? De besøger slægtninge, døde som levende. Texas’ historie filtrer sig sammen med familiens. Der vokser et landskab frem. Tiden bliver langsom. De sidder på verandaen i hver sin gyngestol og ser himlen sortne …
Mathilde Walter Clark er kandidat i dansk og filosofi fra Roskilde Universitet og New York University.
Hun debuterede i 2004 med romanen Thorsten Madsens Ego.
Hun har siden udgivet to samlinger af fortællinger, Tingenes uorden (2005) og Grumme historier (2011), samt Don Juan-romanen Priapus (2010).
Mathilde Walter Clark har modtaget Statens Kunstfonds treårige legat.
Please follow and like us: