Kulturnat i Tranquebar

Dato

09/10/2015

Klokken

18.00

Pris

Pris med medlemskort

kl. 18.00 Tranquebar Band

Tranquebar Band har skabt sig et ry som en forrygende live oplevelse. Orkestret har udover navnet ingen relation til os, men da deres sange handler om sørejser, kolonialisme og fjerne, eventyrlige destinationer, synes vi det var passende at præsentere dem her i rejseboghandlen. Centreret omkring den karismatiske sangerinde Grit Jansen, der har Annisette og Edith Piaf lignende kvaliteter spiller
Nicolai Kaarsen – Banjo
Anders Munk – Accordion
Anders Bo Eriksen – Helikon
Michael Schultz-Larsen – Percussion

kl. 20.00 Bjørn Bredal holder Kulturtalen lovprisning eller opsang – vi ved det ikke

kl.20.30 Trobaduren Lisandro Bienes

 Lisandro Bienes er en ung cubansk trobadur som vi er heldige at ha’ fået til landet. Lisandro er ud af Nueva Trova- traditionen, d.v.s. at han skriver eget materiale, men han fortolker også nogle af de cubanske klassikere. Selv om han er alene på scenen, lyder han som et helt orkester, da han bruger moderne teknik til at lave flere lag i sin optræden. Noget vi ser ske live lige foran os. Lisandro lever op til de forventninger man kunne ha’ til en cubansk kunstner hvad angår repertoire og swing.

22.00-00.00 Trio Responso spiller Tango

 Med indlevelse og respekt for traditionen giver Trio Responso deres fortolkning af musikken fra Buenos Aires. Maestros som Anibal Troilo, Leopoldo Federico og Roberto Grela er tydelige inspirationer, og trioen tager hånd om arven i dette lille klassiske format.
Trio Responso er Jais Baggestrøm Koch på guitar, Mads Sune Hansen på kontrabas og Anders Skibsted, den første dansker der optræder med bandoneonen, det lille tyske harmonikainstrument der er blevet synonym med tangomusikken, og sammen skaber de en musik der emmer af tangoens afgrundsdybe melankoli og længselfulde nostalgi.

Fri entré med kulturpas.