Kulturnat 2021

Dato

15/10/2021

Klokken

18:00-00:00

Pris

Pris med medlemskort

Endelig kan København igen afholde Kulturnat, og din boghandel er selvfølgelig også med! I år kan du lære at folde de sejeste papirfly, spise tyrkiske meze, nyde en basilikum-drink og lytte til sprøde, brasilianske vinyl-toner.

 

18:00 – 18:40

Lær at folde seje papirfly

Er du vild med papirfly, men synes du, det er svært at få dem til at flyve ordentligt? Så kom ind til os. Susse Rønholt Klubben er mester-papir-folder og viser dig, hvordan du folder de sejeste papirfly. Du kan også vinde en bog ved at deltage i konkurrencen om, hvilket fly der kan flyve længst.

 

19:00 – 20:30

Rukiye Benli og tyrkisk meze

Mød Rukiye Benli, som er forfatter til to bøger om tyrkisk mad senest bogen ‘Meze’. Hun fortæller kort om sin fascination af det tyrkiske køkken og hvorfor, hun bare blev nødt til at skrive en kogebog om det. Bagefter kan du få stillet sulten med en lækker meze-tallerken.

 

21:30 – 23:30

DJ Carla Schack

Er det tid til lidt afslapning og lækker fredags-nattestemning? Det finder du i Tranquebar, hvor DJ Carla Schack vil vende brasilianske vinylplader, mens du nyder en drink. Den perfekte afslutning på Kulturnatten 2021, og den perfekte start på resten af din fredag aften.

 

 

Vi glæder os til at se dig!