Jokum Rohde & Søren Ulrik Thomsen

Dato

Klokken

Pris

Pris med medlemskort

Bestil billet her

I anledning af Rohdes Modkørende og Thomsens Samlede Thomsen mødes de to forfattere til en samtale over et koldt glas øl.

I essaysamlingen Modkørende væver forfatter og dramatiker Jokum Rohde en tekstmosaik ud af den geografi og kultur, der har været med til at forme hans virke. Geografien er selvfølgelig 80’erne og 90’ernes København med beværtninger, drukkenbolte, stripklubber og avantgardeteater. Kulturen er Rohdes egen dramatik kombineret med en smittende analytisk begejstring for alt fra amerikanske tegneserier til danske sengekantsfilm. Og så er der musikken: Jokum Rohde tager læseren ved hånden, når han går rundt i Bowies Berlin og den danske hovedstad, som Nick Cave besøgte flere gange i århundredets sidste årtier, og som er så forskellig fra København af i dag.

I 2014 udkom den første udgave af Samlede Thomsen, der indeholdt alt, hvad Søren Ulrik Thomsen havde skrevet på det tidspunkt af digte, essays og artikler til aviser og tidsskrifter. I 2017 udgaven er En hårnål klemt inde bag panelet – prosadigte,  erindringsstykker og essayistiske tekster, tilføjet.