Mød John Taylor

Dato

17/04/2013

Klokken

kl. 18 signering. Kl. 19 oplæsning

Pris

50,-

Pris med medlemskort

50,-

Kl. 18 til 18.40 Signering. Fri entré
Kl. 19 til 20.00 Oplæsning og interview. Entré til denne del 50,-

John Taylors selvbiografi Kærlighed, død og Duran Duran er en fascinerende tidsrejse tilbage til de glamourøse, modebevidste og dekadente 80’ere og frem til bandets seneste hitalbum All You Need Is Now.

John Taylor er en genert knægt med briller, da han vokser op i Birmingham i England. Ikke ligefrem en kandidat til stjernestatus og fanhysteri. Men det ændrer sig markant, da han dropper sit fornavn og begynder at spille bas. I sommeren 1978 danner han Duran Duran med sin nabo og bedste ven Nick Rhodes. Snart støder Roger Taylor, Andy Taylor og endelig Simon Le Bon til.

Duran Duran er med det samme en global succeshistorie, deres billeder hænger på millioner af vægge, og alle deres singler bliver verdenshit.

Med Duran Durans succes oplever John Taylor popmusikkens storhedstid. Hans ærlige selvbiografi fortæller om de mange højdepunkter med supergruppen og møder med ikoner som Bowie, Warhol, Prince, Freddie Mercury Bryan Ferry, Sting og endda James Bond. Han dater Vogue-modeller som den danske skønhed Renée Toft Simonsen, kører i hurtige biler, og bliver til sidst mødt med nogle hårde udfordringer, der bringer ham på kanten af selvdestruktion.

Kærlighed, død og Duran Duran er fortalt med humor, ærlighed og hårdtilkæmpet visdom og
fyldt med unikke, eksklusive billeder. Bogen er et portræt af en mand, der dansede ind i ilden og kom ud på den anden side.

Forfatteren
John Taylor er født 20. juni 1960. Han er basguitarist og stifter af Duran Duran. Bandet består af John Taylor, Nick Rhodes, Roger Taylor og Simon Le Bon. Duran Duran er et af vores tids mest succesfulde popbands med over 80 millioner solgte album i verden. Bandet har vundet seks prestigefyldte Lifetime Achievement Awards heriblandt fra BRIT’s og MTV. John Taylor har også indspillet og turneret med medlemmer af Chic, The Sex Pistols og Guns N’ Roses. Han bor i dag skiftevis i Wiltshire i England og Los Angeles. Han er gift og har tre børn.