Jesper Jespersen i samtale med Mikkel Wold: Kriseøkonomi og klimagæld

Dato

07/09/2021

Klokken

19:00

Pris

50

Pris med medlemskort

0

Mød Jesper Jespersen i samtale med sognepræst Mikkel Wold — det bliver en oplagt samtale om forfatter og økonom Jesper Jespersens seneste udgivelse; Kriseøkonomi og klimagæld.

Man kunne få den tanke, at coronakrisen på få måneder har tømt statens husholdningspung, så der ikke er noget tilbage til den langsigtede klimaindsats. Det er på ingen måde tilfældet. På længere sigt er næsten alt muligt. Samfundet er som en slægtsgård, vi har til låns og som vi har en moralsk pligt til at give videre i ordentlig stand til den næste generation. Det kræver investeringer – og pengene er der. Smøg nu bare ærmerne op!

Med inspiration fra John Maynard Keynes, økonomen der hovedarkitekten bag at få Storbritannien på fode igen efter Anden Verdenskrig, beskrives i en række – for standard-økonomer nok temmelig kætterske – essays, hvordan den grønne omstilling helt konkret kan finansieres. Jesper Jespersen er professor emeritus i samfundsøkonomi ved Roskilde Universitet, cand.polit. fra Københavns Universitet, Ph.D. i international økonomi fra European University Institute, Firenze, og dr.scient.adm. ved Roskilde universitet med afhandlingen Makroøkonomisk metodologi – i et samfundsvidenskabeligt perspektiv.

Entré DKK 50. Gratis for medlemmer af Tranquebar. Husk at anvende din kode ved bestilling af medlemsbillet.

Billet via BILLETTO

Vi følger alle gældende retningslinjer for corona-pas etc.

Dør og bar åbner 18:30