Jeg vil gerne klippes ligesom Kim Jong Un

Dato

18/01/2017

Klokken

19.00

Pris

Billet á 50,- gennem billetto.dk

Pris med medlemskort

Gratis billet gennem billetto.dk med koden Freuchen og gyldigt medlemskort

Find billet her

Kåre Bluitgen vil udfordres af Danmarks fremmeste Nordkoreaekspert Geir Helgesen

Nordkorea er verdens mest lukkede land, alligevel lykkedes det som den første udenlandske forfatter Kåre Bluitgen at bo og rejse i landet i over en måned og lave interviews og besøge institutioner. Bogen kommer rundt om mange aspekter ved det nordkoreanske samfund fra det historiske til de aktuelle tendenser i retning af religiøs tolerance og hastige økonomiske liberaliseringer.

Kom med til frisøren i et land, der siges at have påtvungne frisurer, til fodboldlandskamp og på besøg hos et oppositionsparti.

Kom med til det enorme kunstakademi, forarmede landbrug og fabrikker, der står stille på grund af strømsvigt.

Forfatteren har besøgt fjerntliggende provinser, deltaget i en kristen gudstjeneste og verdens største militærparade, mødt buddhistiske munke og landets handicappede, der for få år siden officielt ikke eksisterede.

Det er lykkedes at samle en række unikke indtryk fra dette ukendte land, der viser, at koreanske religioner og tusinde år gamle traditioner betyder langt mere end europæiske ideer som kommunisme og individualisme. Bogen afdækker, at styret på ingen måde er irrationelt, som det ofte opfattes i Vesten, men tværtimod er dygtigt til at opnå gevinster ved højt spil og kold beregning i forhold til en omverden, der på grund af uvidenhed ofte ser ud til at blive taget ved næsen.

Please follow and like us: