Forlaget Brændpunkt præsenterer Skriveren

Dato

03/02/2016

Klokken

18.30 til 20

Pris

Fri entré

Pris med medlemskort

Skriveren er en spændingsroman om livet i en lille latinamerikansk provinsby, hvor vi følger skriveren Pablo og hans datter Aurora, som fra hver deres udgangspunkt kæmper for befolkningens ret til at ytre sig.

Skriveren er desuden en kompleks kærlighedshistorie på tværs af tid, rum og kultur; det er fortællingen om en kvindes kærlighed til sit folk, en fars kærlighed til sin datter, og det er ikke mindst beretningen om en forfatter, der fortaber sig i sin fortælling og søger kærligheden i mødet med sin hovedperson.

Max Madsen formår at skildre et undertrykt folk og deres kamp for retfærdighed og et værdigt liv samtidig med, at han med stor respekt og indlevelsesevne beskriver et forunderligt møde mellem to mennesker. 

 

Max Madsen er født i 1945, han er multikunstner, skuespiller og forfatter. Han har et omfattende samarbejde med andre kunstnere omkring lyriske og musikalske opsætninger og teaterforestillinger. Ligeledes har han tidligere udgivet en række forskellige værker, men Skriveren er hans debut som romanforfatter.

Max Madsen har tilbragt 6 år af sit liv i Latinamerika og er latinamerikansk gift. Han har desuden arbejdet 4 år for Mellemfolkeligt Samvirke i området. Dette meget grundige kendskab til Latinamerika afspejles tydeligt i Skriveren, hvor vi som læsere kommer under huden på de problemstillinger, som et undertrykt folk strides med.