Flamenco Passion

Dato

05/02/2016

Klokken

20.00

Pris

120

Pris med medlemskort

Poul Jacek Knudsen er uden tvivl landets førende flamenco-guitarist og hans ensemble Flamenco Passion er et godt sammenspillet band der både kan spille til dans og som kan levere en instrumental koncert med stort overskud. Flamenco Passion’s udgivelser bliver rost i flamencoens hjemland hvor Poul har tilbragt rigtig meget tid med at spille og studere.

”Knudsen er en brillant guitarist som ikke tøver med at lave nogle harmoniske ekskursioner når temaet kræver det, …men altid inden for rammerne af det traditionelle flamenco sprog. Sådan ! Med en lyd der er fuldstændig aktuel og frisk uden konservatisme. Ren ”guitarra jonda” (dyb guitar).”(Juan Vergillos i dagbladet ”Diario de Sevilla”)

Men man behøver ikke være flamenco-specialist for at nyde det fremragende guitarspil.

De øvrige medvirkende er:

Bassisten Nicolai Land er diplomuddannet fra Rytmisk Konservatorium og underviser nu der. Nicolai har kunnet høres med så forskellige kunstnere som Allan Olsen, Marie Frank, Karen Busk, Poul Krebs, Caroline Henderson og Tivolis Big Band

Kasper Øllegaard er en erfaren jazztrommeslager der siden 2008 har udvidet sit instrumentarium med den peruanske cajon som via Paco de Lucia’s orkester er blevet til standard-percussion i nutidig flamenco. Kasper underviser også i denne tradition.

Flamenco Passion er: Poul Jacek Knudsen: guitar, Nicolai Land: bas og Kasper Øllegaard: cajon

Billetter i forsalg i butikken eller reservation på 33125512