Eva Smith – udsolgt

Dato

10/11/2020

Klokken

19:00

Pris

DKK 50 - købes i butikken eller gennem billetto

Pris med medlemskort

Hvis du er medlem, anvender du din kode ved bestilling af gratis billet gennem billetto

Eva Smith er, udover at være Danmarks første kvindelige juraprofessor, datter af tidligere justits- og indenrigsminister Hans Hækkerup, men allerede som ung besluttede hun sig for, at hun ville kendes som sig selv, og ikke som ministerdatter. Derfor tog hun navnet Smith, da hun blev gift første gang som 22-årig i Tel Aviv med amerikaneren Ranny Smith.

Som mangeårig formand for Det Kriminalpræventive Råd og Europarådets Kommission mod Racisme og Intolerance, ECRI, har hun utrætteligt kæmpet for, at vi i Danmark og Europa lever op til menneskerettighedernes bestemmelse om, at alle er født frie og lige og derfor skal sikres de samme rettigheder og muligheder.

Hun er stadig aktiv i medierne, når hun står fast på, at retssikkerhed handler om at beskytte den enkelte borger mod overgreb fra myndighederne og ikke – som mange politikere tror – om at beskytte folk mod dem, vi ikke bryder os om.

Kom og mød Eva Smith sammen med forfatterne Anne Knudsen og Steen Valgreen-Voigt. Det bliver en novemberaften fyldt med historier fra et langt, spændende og inspirerende liv.