Duo Cofradia Udsolgt, uafhentede billetter kl.19.45

Dato

11/09/2015

Klokken

20.00

Pris

120

Pris med medlemskort

Dúo Cofradía med guitaristen Eusebio “Pachi” Ruiz  og hans kone og sangerinde Liamer “Lia” Llorente, er en musikalsk institution fra byen Trinidad, hvor de har deres eget sted: Casa Cofradia.

Duoen har i den sidste tid også slået deres folder i Havana, hvor de har fået ry som en af nationens bedste duoer. Lia og Pachi har også de sidste 12 år haft omfattende turné-virksomhed. De har givet koncerter i Italien, Norge og Tyskland i aar og har  haft en række koncerter gennem de seneste år  i Canadá. Deres første udlandsrejse var sjovt nok til Danmark for tolv aar siden.

Pachi er en fremragende komponist og flere af hans numre er idag kendt paa hele Cuba, hvor duoen ofte optræder i tv og radio. De har deres eget meget store smukke musikhus i Trinidad, hvor de inviterer andre kendte musikere til at optræde og det ender tit i unikke jamsessions.

Udover koncertaktiviteten har de oprettet en talentskole, hvor unge med talent kan komme og faa gratis undervisning. Sammen med de bedste talenter fra deres skole giver de koncerter i Trinidad som er et stort tilløbsstykke.

Pachi er idag en af Cubas bedste guitarister og han mestrer alle genrer – hans egne kompositioner spænder fra salsa, nueva trova og rumba til blues, hvor han er en sand virtuos. Duo Cofradia er paa vej til en koncertrække i Frankrig og har heldigvis tid til at besøge gamle venner og spille denne koncert i Danmark nu i sommer.

Velkommen til en ægte cubansk oplevelse.

Billetter i forsalg i butikken elkler reservation på 33125512