Den store bandebog – det er på eget ansvar!

Dato

19/11/2019

Klokken

19.00

Pris

Billet á 50,- gennem billetto.dk

Pris med medlemskort

Medlemsbillet gennem billetto.dk ved brug af kode

Bestil billet her

Mød hende damen, Nanna Kalinka Bjerke, bag Den store bandebog, og kom en tur med ned i den dybe kulturelle materie, der former os og vores sprog.

Hvad har Gud og fanden dog gjort for at fylde så meget i vores såkaldt vulgære sprog og hvorfor gør det ikke kun ondt i røven, men også dybt i hjertet, når skældsord går på de ting ved os, vi ikke kan gøre en skid ved?

Velkommen til Den store bandebog med alt, hvad den indebærer.

Du læser med på eget ansvar, og fra det øjeblik du åbner bogen, må du selv ligge og rode med, hvordan du bruger den.

Den store bandebog handler om de bandeord, skældsord og slangord, der hele tiden kryber ind i vores sprog. Hvis ordene findes derude, er de nok med herinde, og nu får du dem serveret på et sølvfad.
For hvad ved du egentlig om alt det, du går og lukker ud? Formodentlig ikke en hel masse, vel? Du gør det bare, fordi det lyder sejt. Men hvis du kan holde din kæft et øjeblik, så vil vi gerne give dig en bedre fornemmelse for sprog.
Vi elsker selv det forbudte, forbandede, forpulede og fordømte sprog. Hvis sproget er en hvid skjorte, så foretrækker vi den med store, stinkende, ulækre fedtpletter. Vil du holde skjorten ren? Læs en anden bog.
Det er et fucking frit sprog, vi lukker ud her. Det er et fucking frit land, vi lever i. Vi ønsker dig fucking god fornøjelse. 
Illustrator Lars Thorstensen & forfatter Nanna Kalinka Bjerke