Carsten Kær Trio

Dato

08/07/2015

Klokken

19.00

Pris

120

Pris med medlemskort

Når man vokser op i Nordjylland, er der masser af plads og tid –også til at drømme! Drømme sig langt væk til den anden side af oceanet, til en på en gang skræmmende og fascinerende kultur, sprudlende, livsglad, farverig, men også mørk og farlig!

For Carsten Kær der egentlig troede han skulle være jazzmusiker, blev denne drøm pludselig til virkelighed, da han på et halvt års rejse i Brasilien og Cuba kom ind under huden på en musik, der både føltes som noget kendt, men også fremmed og udfordrende.

 Siden har han været en af landets mest benyttede pianister i alle afskygninger af brasiliansk og cubansk musik, men nu er det på tide at præsentere en nye trio der er resultatet af en musikalsk legeplads, med vennerne, trommeslageren Martin Andersen (bl.a. New Jungle Orchestra) og den allestedsnærværende cubanske bassist Yasser Pino (bl.a. Afro Cuban Allstars).

Det er blevet til en skøn blanding af Havana og New York med et strejf af nordisk lyrik! Carstens egne kompositioner blandet med nye arrangementer af bl.a. Joy Spring, Armando’s rumba o.a..

Billetter i forsalg i butikken eller forudbestilling på 33125512