Aurelio Raposo Quartet (Dk/Br)

Dato

20/02/2016

Klokken

17.00

Pris

120

Pris med medlemskort

Den unge bassist og komponist Aurelio Raposo fra nordøst Brasilien har gennem sit arbejde som solist og med forskellige nationale og internationale bands, udviklet sig til en alsidig musiker, der kombinerer den traditionelle afrobrasilianske kultur med den nutidige instrumentale musik.

Aurelio inviterer os med på en farverig musikalsk rejse fra syd til Nordbrasilien, hvor repertoiret indeholder egne kompositioner, inspireret af Samba, Bossa nova og Afro-brasiliansk musik, samt sange af Tom Jobim, Milton Nascimento, Ernesto Nazareth, Hermeto Pascoal og andre af de store brasilianske musikere.

Resten af Aurelio’s band er: Mundharpe og violin-virtuosen Alexander Kraglund der er en yngre hybrid mellem Svend Asmussen og Toots Thielemanns. Den funky, syngende jazz og soul pianist Søren Baun samt den allestedsnærværende herboende brasilianske trommeslager Afonso Correa

Tilsammen producerer de et  swingende velbehageligt musikalsk udtryk der bare får en til at læne sig tilbage i stolen og drømme om sol, strand og drinks.

Line Up: Aurelio Raposo (Br): bas, Alexander Kraglund: mundharpe og violin, Søren Baun: piano og vokal, Afonso Correa (Br): trommer og percussion

Billetter i forsalg i butikken eller reservation på 33125512