Anya Mathilde Poulsen

Dato

12/10/2021

Klokken

19:00 / dør og bar åbner 18:30

Pris

50

Pris med medlemskort

0

MØD ANYA MATHILDE POULSEN og hør om hendes seneste bog; VILDE KVINDER, MØRKE TONER.

Bogen er en kalejdoskopisk undersøgelse af betydningen af køn i musik. Med nutidig puls og historisk bevidsthed afdækkes centrale årsager til den skæve kønsbalance, der har præget musikkens verden langt ind i det 21. århundrede.

Bogen er international I sit udsyn, rig på eksempler fra musikverdenen – lige fra Ma Rainey, Sister Rosetta Tharpe og Maybelle Carter til PJ Harvey, Courtney Love og Patti Smith, og med masser af referencer til litteratur, billedkunst, film og feministiske tænkere som f.eks. Virginia Woolf, Judith Butler og Simone de Beauvoir.

Anya Mathilde Poulsen (1972) er cand.mag i medievidenskab med speciale i køn og musik. Har tidligere udgivet bogen Feminint forstærket (2007). Har været radiovært og musikjournalist i DR på programmer som Rockland og Beat. Medlem af KVINFOs ekspertdatabase for sin viden om kønnets betydning i musik og anden populærkultur og holder ofte foredrag om disse emner. Medstifter af HUN SOLO, der præsenterer et mangfoldigt udvalg af den mange spændende, unikke og kompetente kvindelige kunstnere, der findes på musikscenen.

Entré DKK 50 / gratis for medlemmer / FIND DIN BILLET HER

Dør og bar åbner klokken 18:30