Livets Gang

Den berejste boghandler er ud over glæden ved de kommende måneders gode boghandlerliv, en smule utilpas ved udsigten til, at resten af 2017 kun rummer en enkelt kortdistance udflugt.
Hyundai til Aarhus falder ikke ind under kategorien rejse i den berejstes verden!
Den indre uro, og andre symptomer, holdes i skak ved nærlæsning af Turen går til Bøgernes Verden, Politikens litteraturguide til rejsende. 

Den anden boghandler for hvem, den lange rejse over havet sydøst for hovedlandet, til en af rigets afsondrede øer, føles som rigelig rejseaktivitet, kan dog også mærke en svag indre uro ved læsning af Øjvind Kyrøs Det hemmelige Bornholm og tanken om, hvor langt der skal svømmes, hvis der kommer nogen og planter et andet flag end det rødgrønne.

Barselsbaristaen som vikarierer mens Overbaristaen får lille Terrance til at gro, har fået indført et Kaffekort.
Kaffekortet koster 275,- og giver 10 kopper kaffe efter eget valg.
De op til 175,- man sparer kan bruges på en god bog!

Den berejste boghandler har studeret Lonely Planets Great Escapes sammen med gemalen og besluttet at droppe strabaserende langrend til fordel for eksempelvis ‘Sleep under the stars in Kerala, India’ eller ‘Getaway for lovers in Nassau, Caribia’.
Steder, som den anden boghandler forudser, kan medføre en kort sms fra den berejste, hvor der står, at to uger desværre ikke var nok – bliver en måned mere, hils medarbejderne og husk at vande potteplanten!

Den anden boghandler, som tog motorcykelkørekort sammen med sin yngste søn for at køre de 2000 km fra nord til syd på New Zealand, må nu fortsætte forberedelserne alene, fordi der pludselig kom en ung smuk kvinde forbi og fik sønnen på andre tanker.
Elitetroppernes håndbog i overlevelse og Med Jon i vildmarken – Outdoor tips og tricks kunne måske nok holde moren i live, alene, gennem tre klimazoner, men ruten fra Hirtshals til Ribe er nu under overvejelse..

Boghandleren fra Stege, som afhændede  sin generationsboglade på Møn for at virkeliggøre drømmen om at sejle jorden rundt, anbefaler Hold Kæft og Rejs af Thomas Veber til dem som mangler det sidste skub ud i eventyret.
ExStegeboghandleren holder håndværket vedlige som tilbagevendende ‘juleassistance’ i Tranquebar fra oktober til april.